top of page
Writer's pictureSandra Brambilla

Za dva dana kreće savršen miks ljetnog ludila i predivnih noći: najbolje burgere top chefova prate i sjajne glazbene poslastice

 


Burger Festival Zadar
Burger Festival Zadar

Jeste li spremni za ljetno ludilo ili vas više privlači atmosfera predivnih noći dugog toplog ljeta? Rado biste se uputili tamo gdje je sve po vašem? Imamo rješenje za svakoga od vas. Već prekosutra, u srijedu 10. srpnja, na Trgu Pet Bunara u sklopu drugog Burger Festivala Zadar moći ćete uz najoriginalnije kombinacije više od 20 vrsta burgera top chefova, uživati i u vrhunskim glazbenim programima intrigantnih naziva: “Summer Madness”, “Dugo Toplo ljeto”, “Tamo gdje je sve po mom” ili “Wonderful Nights”.


Konkretno, Trg Pet bunara će već u srijedu od 16:00 sati zahvatiti “Summer Madness” u režiji resident DJ-a Williama Collinsa koji posjetiteljima garantira opuštenu atmosferu i odličnu zabavu. Ovaj veteran Burger Festivala nastupao je u legendarnim pariškim klubovima, osvojio publiku diljem Francuske rivijere ali i u Beču, Berlinu, Ženevi, Londonu i New Yorku. Stoga ne čudi da svojim nastupima publiku vodi na put oko svijeta kombinacijom deep housea, disco glazbe, soula i latino glazbe.


Ako pak u najpoznatijim burgerima regije odlučite uživati u večernjim satima, od 19:00 sati od srijede do petka će vas rasplesati DJ Alvize. On je publiku diljem Hrvatske već osvojio setovima u kojima kombinira žanrove stvarajući savršen spoj ritmova i melodija,  zato jedva čekamo doživjeti i “Hot, Hot, Hot” atmosferu u četvrtak, a u petak kako i priliči, na redu je glazbeni program “Get the Party Started”.


Tijekom cijelog Burger Festivala u Zadru sočne će burgere provjereno genijalnih burger majstora pratiti i pomno birane glazbene poslastice. U deset dana čak će osam DJ-a biti zaduženo za najbolje raspoloženje i zabavu. Štoviše, svaki dan za DJ pultom će se pojaviti čak dva chill out ili party majstora, te će svatko moći pronaći dan i večer kad je na Trgu Pet bunara “sve po mom”.


Podsjetimo, na Burger Festivalu Zadar moći ćete kušati jedinstvene kreacije na kućicama Institut za burgere by Mate Janković, Chef's burger by Ivan Pažanin, Good Food, Beg’s Plant Based, Picnic Mingle & Fun i Burgers&more. Nitko neće ostati žedan jer će vas dočekati i čak tri bara: Gingle Bells, Picnic Craft Cocktails i Central bar.


Svi posjetitelji u subotu će u omiljenim zalogajima i savršeno rashlađenim pićima uživati uz glazbeni program “Dugo toplo ljeto” koji će započeti DJ William Collins a party će do vrhunca dovesti DJ Marko Ladišić. S više od 15 godina iskustva i tisućama nezaboravnih noći tulumarenja, Marko najavljuje nezaboravan provod uz neočekivan mix glazbenih žanrova.

U nedjelju će vas na “Throwback partyju” nakon DJ Collinsa zabavljati DJ Cho a u ponedjeljak će Burger Festival Zadar u svakom pogledu biti “Tamo gdje je sve po mom” kad nastupaju DJ Collins i DJ Adam Pegla. U utorak će nakon residenta vruću atmosferu stvarati DJ Meshi, srijeda obećava “Wonderful Night” uz DJ-a Matu Kokića koji na publiku uvijek ostavlja nezaboravan dojam.


Četvrtak donosi “Vibracije” Zadranima posebno dragog DJ-a Lumixa koji savršeno vlada house i tech house žanrovima. Zadnji vikend Burger Festivala Zadar rezerviran je za “Summer in the City” koji donose resident Collins i DJ Hrwoe, a za najrasplesaniji i najveseliji kraj uživanja u ovoj gastro oazi u nedjelju će se pobrinuti William Collins i Marko Ladišić koji poručuju: “Just Dance”. Stoga ulaštite plesne cipele i u burgerima uživajte bez brige o kalorijama jer ćete ih u ovih deset dana ljeta sve potrošiti u zaraznim ritmovima. Sigurni smo da vas čeka i obilje smijeha, zagrljaja, dragih ljudi i brojni trenuci za pamćenje.

Pratite Burger Festival na  Facebooku i Instagramu  za svakodnevne novosti, najave i iznenađenja.

 

Lokacija: Trg Pet bunara, Zadar

Trajanje: 10. do 20. srpnja 2024.

Radno vrijeme: svaki dan od 16.00 do 00:00 sati

Ulaz: besplatan

 

Fotografije: Sandro Sklepić i PR Burger Festivala

Comments


bottom of page