top of page
Writer's pictureSandra Brambilla

Turistička zajednica Grada Crikvenice još jednom pokazala zašto je idealan domaćin

 




Studijski posjet agenata iz Srbije i novinarke iz Austrije Rivijeri Crikvenica. 


U utorak, 8. listopada, na Rivijeru Crikvenica pristigla je studijska grupa (FAM trip) agenata iz Srbije te austrijska novinarka časopisa „Reise Aktuell“. Ciljevi dolazaka bili su upoznavanje destinacije, sadržaja u pred- i posezoni, a naglasak je stavljen i na nove smještajne kapacitete. 


S obzirom na to da su gosti došli za vrijeme trajanja 12. „Mjeseca plave ribe“, kušali su specijalitete od plave ribe, a bila je to i izvrsna prigoda za razgovor o crikveničkoj tradiciji, „Cesti plave ribe“, gastronomiji, manifestacijama i sl.  


Vožnja brodom je bila odlična prilika kako bi se stekao dojam ne samo o položaju same rivijere, već i o položaju predivnih hotelskih zdanja i zdravstvenih ustanova. 

Razgledali su dva crikvenička hotela s pet zvjezdica, „Miramare“ i „Aminess Younique Narrivi“, gdje su bili smješteni, a potonji je bio domaćin „Wine & Painting“ radionice na kojoj su sudjelovali.   


U srijedu, 9. listopada, u jutarnjim satima su u društvu predstavnice TZG Crikvenice prošetali gradom, razgledali muzejsku izložbu „Kotor na ishodištu“ te posjetili gradski akvarij. Nakon posjeta Vinariji „Pavlomir“ i ručka gosti iz Srbije su krenuli put Opatije, a austrijska novinarka je nastavila istraživanje Rivijere Crikvenica (plaže i šetnice) do četvrtka ujutro, kada se zaputila natrag u Austriju. 


Oba su dolaska ostvarena u suradnji s TZ Kvarnera. 


Foto: TZ Grada Crikvenice / Press

Comments


bottom of page