top of page
Writer's pictureSandra Brambilla

Srebrni pir: 25 godina poslovne suradnje Sanje Bjedov i Tamare Roglić


Foto: Tomislav Beroš
Foto: Tomislav Beroš

Ove godine Sanja Bjedov i Tamara Roglić slave 25 godina zajedničkog uspješnog javnog rada i organiziranja velikih događanja, svoj srebrni poslovni pir .


Zabava za pamćenje zakazana je za 9. studeni u exluzivnom restoranu CASABLANCA u Zagrebu za oko 150-tinjak naših estradnjaka, urednika, novinara, klijenata, svih onih koji su obilježili njihovo djelovanje i rad na estradnoj javnoj sceni i kao bivših manekenki i dugo kao poslovnih žena.


Poznati gosti moći će uživati uz delicije restorana CASABLANCA, bit će posluženo i vino vrhunske vinarije ŠAFRAN, a za zabavu i veselje naših zvijezda i uzvanika pobrinut će se poznati glazbeni sastav KRIK BEND.


Sanja i Tamara se slažu u jednom da iako je ovih 25 godina proletjelo velikom brzinom, put im nije uvijek bio posut laticama, o čemu su rekle: "Bilo je tu i uspona i padova, suza i smijeha, bolesti i najtežih i nepreboljenih gubitaka najdražih s obje strane, ali ostale smo jedna uz drugu kao podrška i pomoć u svim životnim, a ne samo poslovnim situacijama.

U posao i život su nam dolazili dobri i manje dobri, kao i oni loši ljudi, ali mi smo ostale dosljedne da loše uvijek maknemo od sebe, da uvijek biramo kvalitetu, a ne kvantitetu.

Sve to život nosi! Veže nas prijateljstvo, povjerenje, kumstvo i međusobno poštovanje."


Sanja Bjedov i Tamara Roglić / Foto: Tomislav Beroš
Sanja Bjedov i Tamara Roglić / Foto: Tomislav Beroš

Naše dvije slavljenice i poslovne žene, Sanja i Tamara otkrile su što će odjenuti za ovu posebnu prigodu te su zahvalile svojim suradnicama i suradnicima na uspješnoj poslovnoj suradnji: "Za ovu nama specijalnu večer nosimo novu kolekciju poznatog exluzivnog boutiqua VERSAGE iz Importanne centra, vl. Rajke Križan izuzetne žene i velike profesionalke, s kojom nas veže preko 25 godina uspješne suradnje.

Zato i ovaj put zahvaljujemo i našim suradnicima:

najboljem BEAUTY TEAMU, vlasnicama MAKEOVER STUDIA

Brankici Capan Vučić

Vivian Vućić- celebrty make up artist

Jadranki Pezo- vl. STUDIO MARCELA

STUDIO MOČINIĆ - studiju za njegu tijela

Željki Kovačević - BEAUTY ESTETIC

BALON ART dragoj Ines Kokorić, poznatoj scenografkinji i umjetnici u radu s balonima i

veliko hvala tiskari QUO VADIS s kojom surađujemo 17 godina.

Svim divnim ljudima koji su uz nas desetljećima, želimo na taj način reći hvala što nas podržavaju i što nas trpe svih ovih godina, a poučene iskustvom da nikad ne znaš što ti život nosi, treba iskoristiti priliku za radost i slavlje kad god se može. Naši dragi suradnici i prijatelji hvala vam na svemu."


Commentaires


bottom of page