top of page
Writer's pictureSandra Brambilla

Nakon 25 godina stanke izabrana MISS NERETVE 2024.


Nakon punih 25 godina stanke, na najljepšoj plaži neretvanskog kraja u ZLATNOJ DOLINI HRVATSKE KALIFORNIJE ( Beach Bar – Google karte)  održan je izbor ljepote. Na izboru u borbi za prestižnu lentu, predstavilo se 7 manekenki,a natjecale su se ljepotice iz neretvanskog kraja: Metković, Opuzen, Korčula, Dubrovnik, Split i Ploče.


Između jake konkurencije i prekrasnih djevojaka pobijedila je Ana Marjolović  i postala MISS NERETVE 2024.


1. PRATILJA je šarmantna Elena Đurić , a 2. PRATILJA je divna Heana Pacavar.

TITULU MISS FOTOGENIČNOSTI NERETVE 2024. odnijela je prelijepa Dragana Lerotić

a MISS BIKINI NERETVE 2024. je bombastična Anita Milun.



Voditelj večeri glamura je bio mladi MARIO PAVIĆ nekadašnji reporter Radio Dalmacije i radijski voditelj Radio Postaje Ploče.


ORGANIZATORI MISS NERETVE 2024. SU BORIS WAGNER PREDSJEDNIK USGP- UDRUGE STUDENATA GRADA PLOČA, ORGANIZATOR MNOGIH FESTIVALA PA I NA OVOJ PLAŽI I MATEA JAKOPINA, VLASNICA EKSKLUZIVNOG MODNOG BRENDA FASHION DIVA, TE ORGANIZATORICA MNOGIH HRVATSKIH EVENATA: ŽENA ŽENI NIJE VUK, LICE GODINE ZAGREBA, MISS&MISTER GYM HRVATSKE.

SUORGANIZATOR I MEDIJSKI POKROVITELJ EVENTA JE NACIONALNI MEDIJ DIREKT RH s urednicom Mirelom Buzov.



Organizatori su posebno ponosni na ovaj Event koji se nakon punih 25 godina stanke ponovno organizira.ovaj hvale vrijedan događaj s povodom da se tradicija nastavi. Večer glamura i ljepote uvijek ima dobru posjećenost uzvanika iz društvenog, te političkog života, što je naravno i veoma zanimljivo medijima. Modni dio bio je lijepo popračen ZABAVNIM PROGRAMOM sa DJ-om TORNADO / DISKO -TRASH PARTY-em,te su organizatori priredili pravi NERETVANSKI SPEKTAKL.


Većina večerašnjih djevojaka su iz Royal Modelsa koji postoji od 2004. godine i jedna je od najstarijih modnih škola i agencija u RH koja se bavi školovanjem, eksponiranjem i brendiranjem modela .... radi nacionalne te internacionalne izbore ljepote, a Damir Puhalović je nacionalni direktor za Golden organizaciju i za internacionalne izbore za Hrvatsku.


Na samom izboru Damir Puhlović vlasnik Royal Modelsa predao je pobjednici Missici Neretve 2024., našoj Ani Marjolović Golden pozivnicu za izbor ljepote Best Model Dalmacije, a ostale djevojke su dobile vaučere u Kozmetičkom salonu.


Naše prekrasne djevojke oduševile su s ručno rađenim končastim kreacijama HRVATSKOG BRENDA I HRVATSKE TRADICIJE naše Modne kreatorice Ivanke Pavković.


Djevojke su izašle u haljinama, kratkim bermudicama i kako priliči ambijentu najljepše plaže, u bikinijima gdje su zapalile sve prisutne!!!!!!!!!!!!!!!!


FOTOGRAF: Filip Nikolac

SNIMATELJ : Dino Kadragić


Stručni žiri sastojao se od 17 članova.

PRISUTNI MEDIJI: Metkovic news & Like Metkovic & Makarska danas & Ploče online / NACIONALNI MEDIJ DIREKT......

Comments


bottom of page