top of page
Writer's pictureSandra Brambilla

Business & Lifestyle Festival u Šibeniku: Spoj poslovnog uspjeha i životnog stila privukao brojne sudionike


Panel Na rubu promjene Remote rad
Foto: BSB eventsa

Prvi Business Week održan prošlog vikenda u Amadria Parku u Šibeniku okupio je renomirane predavače i govornike, privukavši brojne sudionike u predivnom ambijentu. Ovaj trodnevni Business and Lifestyle Festival pružio je bogat program, uključujući sjajne radionice i panele, a sudionici su istaknuli da je ovaj događaj privukao novu publiku koja dosad nije imala prilike prisustvovati sličnim manifestacijama.


Festival je otvorio Davor Bilman, jedan od organizatora, sa svojim predavanjem "Pokaži mi cipele i reći ću ti kako prodati", koje je kroz smijeh i radost razjasnilo mnoge nedoumice sudionika. Na panelu "U što investirati 2024. godine", mr.sc. Vladimir Potočki, predsjednik uprave Goldman Graff d.o.o., dao je jasne smjernice i trendove investiranja dok je Borislav Vujnović objasnio trenutno stanje na tržištu nekretnina. Panel "Poduzetnički zajebi" moderirala je Nikolina Frklić, suorganizatorica Beep Up poduzetničke konferencije, gdje su sudionici podijelili najveće tajne svojih poduzetničkih grešaka. Hrvoje Bujas naglasio je da žali što nije uložio u Bitcoin, dok je Ivica Zanetti ispričao kako je završio na naslovnici Glorije kao frizer za Venerine brežuljke.


Voditeljica i podcasterica Ana Radišić provela je sudionike kroz "Utrku za fit Lifestyleom" gdje je Virna Pukšec, direktorica marketinga Polleo Sporta, predstavila novi proizvod isključivo za žene jer su slušali želje i potrebe žena. Inspirativne priče podijelili su Maja Drobnjaković i kineziolog Borna Butijer, koji je govorio o problemima uzrokovanim sjedilačkim načinom rada. Panel "Kako prodati luksuz by Stories.Croatia" okupio je eminentne predavače, uključujući Damira Tomljanovića, koji je istaknuo važnost doživljaja kod klijenata.


Dr. Vivian Jurković iz dr. Vivian Estetics govorila je o ljepoti i trendovima u preparativnoj kozmetici, a Tina Šmanjak, osnivačica brenda Bossy, te Dario Marčac, osnivač Crewa i jedan od vodećih TikTokera, raspravljali su kako raditi bez šefa. Kristina Šmidt Gracarić iz SGS Business Solutions na panelu "Na rubu promjene: remote rad" pružila je smjernice o budućnosti remote rada.


Radionice su vodili stručnjaci poput Miroslava Varge, Barbare Slade Jagodić, Ane Brajković, Gordana Horbeca, Ivane Štulić, Saše Piljka, Sandra Kraljevića, Melite Pavlek, Ive Mie Krušlin, Alme Premerl Zoko, Paule Veličković, Mirte Fraisman Čobanov, Marijana Palića, Stjepana Beloše i Nele Dunato. Espresso intervjui rezervirani su za Sašu Jurkovića (MealPass), Marka Bogdana (InterCapital), Marka Njavra (Franck), Irenu Boljun (CWS), Gregora Borošaka (Agencija Spin), Barbaru Deriš (Polleo Sport) i Zrinku Zrilić (Sport Event).


Panelisti su također uključivali Dr. Petru Meštrić, Ivicu Tucka vaterpolo trenera i izbornika hrvatske vaterpolo reprezentacije, Antoniju Sandrić  Mišura, dok je Mario Valentić vodio program vježbanja, a Davor Bilman učio sudionike osnovnim koracima Kizombe i Bachate. Moderatori svih panela bili su Ana Radišić, Anita Martinović i Saša Ćeramilac. Večeri su bile rezervirane za druženje uz live band, a tijekom tri dana bilo je mnogo networkinga i stvaranja poduzetničkih odnosa. Organizatori Ana Malešević i Davor Bilman su već započeli pripreme za drugi Business and Lifestyle Festival na traženje sudionika ovogodišnjeg Business Weeka.



Comments


bottom of page