top of page
Writer's pictureSandra Brambilla

Bucket bag omiljenog domaćeg branda jedina je torba koju ćete poželjeti ove jeseni


Bucket bag već je nekoliko sezona najpopularniji model torbe zbog svoje praktičnosti,veličine i sofisticiranog dizajna. Iako djeluje kao torba za dan, ovaj popularni model idealan je za posao, putovanja, vikend izlete kao i za casual modne kombinacije. Njezina karakteristična silueta, široka baza i vezice na vrhu daju joj prepoznatljiv izgled koji je osvojio modni svet, čineći je pravim klasikom.

 

ELFS model bucket torbe LENA ove sezone dolazi u dvije boje, crnoj i u prirodnoj boji

kože i ovo će sigurno biti jedini model torbe koji ćete poželjeti ove jeseni. Prvobitno je bucket bag dizajniran kao torba za boce šampanjca u 1930-im godinama, ali je ubrzo postao modni hit. Njena forma ne samo da je moderna već i funkcionalna – nudi dovoljno prostora za svakodnevne potrepštine bez narušavanja elegantnog izgleda.



Bilo da ju nosite u ležernim, svakodnevnim kombinacijama, uz traperice i oversized veste ili kao deo sofisticirane večernje kombinacije, bucket bag se prilagođava svakom stilu i prigodi. No, detalji su ti koji ovaj ELFS model čine vašom omiljenom torbom, metalni lanac u zlatnoj boji i prepoznatljivi privjesak sa srcem čine ju savršenim modnim dodatkom. Možete ju nositi u ruci jer ima kratke kožne ručke, ali i preko ramena, a unutrašnjost torbe ostavlja čisti dojam luksuza koji si priželjkujete.

 

Zahvaljujući svom minimalističkom, ali prepoznatljivom dizajnu, bucket bag LENA se

lako uklapa u sezonske trendove, ali ostaje i bezvremenski komad koji ćete nositi godinama. Izrađena od visokokvalitetne kože, ova torba je modni dodatak koji će podići svaki outfit na viši nivo. Ako tražite torbu koja spaja praktičnost, eleganciju i moderni stil, bucket bag je pravi izbor ove jeseni.


Foto: ELFS / Press

1 view0 comments

Comments


bottom of page